Головна Новини Політика рада «Слуги» стали неохоче голосувати у Раді: підтримали тільки 7 із 25 законопроектів
commentss НОВИНИ Всі новини

«Слуги» стали неохоче голосувати у Раді: підтримали тільки 7 із 25 законопроектів

У Комітеті виборців України підрахували, що 70% останніх голосувань за рішення Ради представники монобільшості провалили

31 березня 2020, 12:44 comments1693
Поділіться публікацією:
«Слуги» стали неохоче голосувати у Раді: підтримали тільки 7 із 25 законопроектів

Монобільшість провалила голосування за 70% останніх рішень Верховної Ради, підрахували у Комітеті виборці України. Про це йдеться на сторінці КВУ в Facebook.

Так, упродовж останнього місяця депутати "Слуги народу" стали частіше провалювати голосування, не забезпечуючи 226 голосів "за". Всього у березні було прийнято 25 законодавчих актів, лише за 7 з них проголосувало 226 і більше депутатів монобільшості. Приміром, за висловлення недовіри генеральному прокурору Руслану Рябошапці проголосували 179 "слуги", за звільнення Ігоря Уманського з посади міністра фінансів – 187, за так званий "антиколомойський закон" – 198, за закон про відкриття ринку землі – 206.

Тоді як, за відставку уряду Гончарука та звільнення членів Кабміну від "Слуги народу" були віддані 240 та 242 "за", а призначення Шмигаля прем’єр-міністром – 242.

"Упродовж березня "Слуга Народу" лише 7 разів змогла зібрати необхідні 226 "за". І, якщо раніше це виглядало як тимчасові збої в роботі фракції, то зараз є підстави говорити про систематичну проблему в роботі монобільшості. При цьому голосів не вистачало за важливі кадрові призначення і без допомоги від інших фракції ці рішення просто не було б прийняті", — зазначив голова КВУ Олексій Кошель.

Раніше портал "Коментарі" повідомив, що з другої спроби Рада призначила нових міністрів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!