Головна Новини Політика рада Закон про ринок землі «зависнув»: нардепи подали 5 постанов про скасування рішення Ради
commentss НОВИНИ Всі новини

Закон про ринок землі «зависнув»: нардепи подали 5 постанов про скасування рішення Ради

Нардепи продовжують подавати постанови про скасування рішення парламенту щодо закону про ринок землі, блокуючи таким чином підписання закону

1 квітня 2020, 11:41 comments1737
Поділіться публікацією:
Закон про ринок землі «зависнув»: нардепи подали 5 постанов про скасування рішення Ради

У Верховній Раді України заблокували підписання закону про ринок землі, за який проголосували нардепи у ніч на 31 березня. На сайті парламенту наразі зареєстровано п’ять постанов про скасування рішення.

Так, 31 березня та 1 квітня три постанови подано представниками "Батьківщини" Сергієм Тарутою, Юлією Тимошенко, Іваном Кириленком та Вадимом Івченком. Зазначимо, що поки ці постанови не будуть розглянуті нардепами та не відхилені, підписання законопроекту №2178-10 заблоковано й для глави Ради, й для президента Володимира Зеленського.

Нагадаємо, вчора, 31 березня на сайті парламенту було дві постанови щодо скасування закону про ринок землі. Одна з них подана позафракційним нардепом Антоном Поляковим, якого раніше виключили із партії "Слуга народу". Аналогічний проект постанови ініціювала позафракційна Оксана Савчук.

Раніше портал "Коментарі" повідомив, що прийнятий закон про землю ризикує повторити ваучерну приватизацію. Таку думку висловив ексміністр економіки Тимофій Милованов. За його словами, захисники населення і противники розпродажу землі, які виступають за обмеження на продаж землі юридичним особам, досягнуть протилежного: "великі компанії та олігархи скуплять землю через підставних осіб".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!