Головна Новини Політика рада Депутат зі "Слуги народу" отримує мільйони з бюджету за неякісний ремонт доріг - журналістське розслідування
commentss НОВИНИ Всі новини

Депутат зі "Слуги народу" отримує мільйони з бюджету за неякісний ремонт доріг - журналістське розслідування

Народний депутат від партії "Слуга народу" Ігор Негулевський і його фірма «Софія Граніт» свого часу стали головними підрядниками на ремонт доріг в Миколаївській області.

3 квітня 2020, 14:08 comments4104
Поділіться публікацією:
Депутат зі "Слуги народу" отримує мільйони з бюджету за неякісний ремонт доріг - журналістське розслідування

Фірма "Софія Граніт" Ігоря Негулевського, народного депутата від партії "Слуга народу", отримує мільйони з бюджету на ремонт доріг Миколаївщини, але робити якісний ремонт вони не можуть, повідомляє видання "Апостроф".

Журналісти з'ясували, що буквально за останні півроку фірма Негулевського, яка раніше робила невеликий ямковий ремонт і не має своєї техніки, що обов'язково для участі в тендерах, несподівано стала отримувати великі держзамовлення. Їх загальна сума досягла 20-25 млн грн.

picture

У той же час розслідування показало, що якість ремонту, який робить фірма Негулевського, вкрай низька. Дороги, за які береться "Софія Граніт", журналісти порівняли з ландшафтом Марса.

picture

Як повідомляє "Обозреватель", Негулевський і в парламенті працює, що називається "за спеціальністю" — він член комітету Верховної Ради з питань транспорту та інфраструктури, очолює підкомітет з питань автомобільного транспорту. Саме з цим журналісти і пов'язують стрімкі успіхи фірми "Софія Граніт" в сфері дорожнього будівництва.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що під час ремонту у Верховній Раді вкрали 2 мільйони гривень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!