Головна Новини Політика рада У Слузі народу розповіли, коли і навіщо депутати зберуться на позачергове засідання
commentss НОВИНИ Всі новини

У Слузі народу розповіли, коли і навіщо депутати зберуться на позачергове засідання

Депутати Верховної Ради планують зібратися на позачергове засідання вже на цьому тижні.

6 квітня 2020, 10:15 comments2107
Поділіться публікацією:
У Слузі народу розповіли, коли і навіщо депутати зберуться на позачергове засідання

На позачергове засідання парламенту депутати можуть зібратися вже 8-го або 9-го квітня. Про це повідомив Олександр Корнієнко, Один з лідерів фракції "Слуга народу".

Поки немає ні точної дати, ні навіть розпорядження зібрати депутатів Верховної ради на позачергове засідання. Однак, така необхідність є, каже Корнієнко. На минулому позачерговому нардепам не вдалося проголосувати зміни до бюджету. Це необхідно, зокрема, щоб направити більше бюджетних коштів на боротьбу з коронавірусом в Україні. Минулого тижня голосування провалилося, так як не депутати не змогли зібрати необхідну кількість голосів в сесійній залі.

Друга спроба проголосувати зміни до бюджету має відбутися вже на цьому тижні, вважає Корнієнко. Тому в "Слузі народу" поки щор розглядають дві можливі дати — 8 і 9 квітня.

Крім бюджету народні депутати повинні будуть розглянути питання щодо постраждалих галузей економіки через карантин. Парламент має визначитися, як саме можна підтримати їх, а деяких, і зовсім, утримати на плаву. Також Рада може повернутися до так званого "антиколомойського" закону. Його минулого тижня проголосували в першому читанні. Попереду — друге. Саме цей закон вимагає прийняти МВФ, інакше погрожує залишити Україну без чергового валютного траншу.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що у Великобританії депутати пішли на карантин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!