Головна Новини Політика рада Названа дата позачергового засідання в парламенті
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа дата позачергового засідання в парламенті

Позачергове засідання Верховної Ради заплановано 9 квітня

6 квітня 2020, 14:46 comments1955
Поділіться публікацією:
Названа дата позачергового засідання в парламенті

Позачергове засідання Верховної Ради, швидше за все, відбудеться у четвер, 9 квітня. Це прогнозує народний депутат з фракції "Слуга народу" Олена Мошенець, передає агентство "Інтерфакс-Україна".

"Швидше за все, позачергове засідання відбудеться в цей четвер", — заявила народний депутат в ефірі політичного телешоу.

У той же час народний депутат з фракції "Європейська солідарність" Ірина Фриз зазначила, що поки ніякої офіційної інформації про проведення позачергового пленарного засідання парламенту немає.

"На жаль, поки немає жодної чіткої інформації про готовність проведення відповідного позачергового засідання в цей четвер", — зазначила опозиційний полиик.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що інший нардеп від монобольшинства "Слуга народу" Олександр Корнієнко прогнозував збір парламенту 8 або 9 квітня, а також роз'яснив, що саме будуть розглядати народні обранці.

На минулому позачерговому нардепам не вдалося проголосувати зміни до бюджету. Це необхідно, зокрема, щоб спрямувати більше бюджетних коштів на боротьбу з коронавірусом в Україні. Минулого тижня голосування провалилося, так як не депутати не змогли зібрати необхідну кількість голосів у сесійній залі.

Друга спроба проголосувати зміни до бюджету має відбутися вже на цьому тижні, вважає Корнієнко. Тому в "Слуги народу" поки що розглядають дві можливі дати — 8 і 9 квітня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!