Головна Новини Політика рада Антиколомойський закон навряд чи будуть розглядати на цьому тижні — нардеп Гетманцев
commentss НОВИНИ Всі новини

Антиколомойський закон навряд чи будуть розглядати на цьому тижні — нардеп Гетманцев

Депутат упевнений, що антиколомойський закон буде прийнятий

13 квітня 2020, 23:29 comments1671
Поділіться публікацією:
Антиколомойський закон навряд чи будуть розглядати на цьому тижні — нардеп Гетманцев

Так званий антиколомойський закон навряд чи встигнуть підготувати до голосування у другому читанні у Верховній Раді України до кінця цього тижня. Про це повідомили у виданні hromadske з посиланням на слова народного депутата від фракції "Слуга народу" і голови Комітету парламенту з питань фінансів, податкової та митної політики Данила Гетманцева.

Народний депутат розповів, що з-за великої кількості поправок виникли технічні труднощі на шляху до прийняття законопроекту у другому читанні і в цілому. При цьому Данило Гетманцев впевнений, що голосів для прийняття буде достатньо і антиколомойський закон буде прийнятий.

Він розповів, що партія "Слуга народу" націлена на прийняття цього законопроекту і, якщо потрібно, "будуть шукати голоси. Гетманцев сказав, що не знає, чи вистачить голосів, про це поки рано говорити.

"Я переконаний, що коли він (законопроект — ред.) зайде в зал, голосів буде вистачати", — заявив народний депутат.

Наприкінці березня Верховна Рада прийняла законопроект про ринок землі у другому читанні і в цілому і підтримала в першому читанні так званий антиколомойський закон. Саме на цих законопроектах наполягав Міжнародний валютний фонд для видачі Україні кредиту. Народні депутат подали до антиколомойському закону рекордні 16 тисяч поправок.

Як повідомляв портал "Коментарі", захисні маски і інші засоби індивідуального захисту скоро можуть стати новою нормою життя для всього людства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!