Головна Новини Політика рада Тимошенко отримала 148,3 мільйона гривень, вигравши суд у США
commentss НОВИНИ Всі новини

Тимошенко отримала 148,3 мільйона гривень, вигравши суд у США

Юлія Тимошенко представила свою декларацію, в якій вказала понад 148 мільйонів гривень виграшу в суді США

4 травня 2020, 14:45 comments2703
Поділіться публікацією:
Тимошенко отримала 148,3 мільйона гривень, вигравши суд у США

Народний депутат Юлія Тимошенко представила свою декларацію, в якій вказала понад 148 мільйонів гривень виграшу в суді. Мова йде про справу, яку розглядали в США і вирішили питання на стадії досудового врегулювання. Однак у якій саме справі Тимошенко відсудила багатомільйонну "компенсацію шкоди, заподіяної політичними репресіями 2011-2014 років", вона не уточнює.

Згідно інформації з реєстру НАПК, виграш Тимошенко склав 148 345 441 гривню. Варто зазначити, що у 2011-му Печерський райсуд Києва, розглядаючи "газову справу", засудив Тимошенко до семи років в'язниці за перевищення повноважень при підписанні газових контрактів з РФ в 2009 році. На свободу політик вийшла в 2014 році після того, як в країні стався переворот, а президент Віктор Янукович втік у Росію. У Верховному суді України в тому ж році закрили "газову справу" за відсутністю складу злочину.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявив, що голова депутатської фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко до того, як демонстративно піти в опозицію, пропонувала своїх людей для призначення на "солодкі" місця. І отримала відмову. "Адже епоха "договорняків" скінчилася назавжди", — запевняє Зеленський. Видання "Коментарі" розпитало експертів, чи погоджуються вони з таким твердженням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!