Головна Новини Політика рада Юлія Тимошенко прокоментувала свій виграш 5,5 млн доларів у США
commentss НОВИНИ Всі новини

Юлія Тимошенко прокоментувала свій виграш 5,5 млн доларів у США

Тимошенко підтвердила, що відсудила у США багатомільйонну "компенсацію шкоди, заподіяної політичними репресіями 2011-2014 років"

4 травня 2020, 16:20 comments4924
Поділіться публікацією:
Юлія Тимошенко прокоментувала свій виграш 5,5 млн доларів у США

Народний депутат Юлія Тимошенко прокоментувала зміни у своїй декларації, в яку нещодавно вписала понад 148 мільйонів гривень виграшу в суді. Про кругленьку суму політик розповіла на своїй сторінці в "Фейсбук".

Тимошенко підтвердила, що відсудила у США багатомільйонну "компенсацію шкоди, заподіяної політичними репресіями 2011-2014 років". Згідно декларації, виграш склав 148 345 441 гривню, що еквівалентно приблизно 5,5 млн доларів. Політик каже, що гроші отримала від резидента США на стадії досудового врегулювання. Інші подробиці цієї справи вона розкривати не може: мовляв, це суперечить законодавчому регулюванню в США у відношенні юридичних обмежень у справі.

"Це (компенсація, — ред.) свідчить про те, що Сполучені Штати – по-справжньому правова держава і права людини для них не порожній звук, а справжня цінність. Чого не скажеш про Україну. Мені вдалося домогтися справедливості у цій справі, і це ще один доказ того, що в'язниця в 2011-2014 роках була політичною розправою наді мною", — каже Юлія Тимошенко.

Нагадаємо, у 2011-му Печерський райсуд Києва, розглядаючи "газову справу", засудив Тимошенко до семи років в'язниці за перевищення повноважень при підписанні газових контрактів з РФ в 2009 році. На свободу політик вийшла в 2014 році після того, як в країні стався переворот, а президент Віктор Янукович втік у Росію. У Верховному суді України в тому ж році закрили "газову справу" за відсутністю складу злочину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!