Головна Новини Політика рада У Раду внесли законопроект, що дозволяє «ховати» позашлюбних дітей чиновників
commentss НОВИНИ Всі новини

У Раду внесли законопроект, що дозволяє «ховати» позашлюбних дітей чиновників

У Верховній Раді нардепи зареєстрували законопроект, що дозволяє чиновникам не відображати в деклараціях позашлюбних дітей

5 травня 2020, 14:44 comments2229
Поділіться публікацією:
У Раду внесли законопроект, що дозволяє «ховати» позашлюбних дітей чиновників

Група народних депутатів внесла на розгляд Верховної Ради законопроект, мета якого дозволити чиновникам приховувати в деклараціях позашлюбних дітей. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на керівника "Центру протидії корупції" Віталія Шабуніна та сайт парламенту.

Так, 30 квітня 28 депутатів, серед яких віце-спікер Руслан Стефанчук та кілька голів комітетів, зареєстрували законопроект 3355-1: про внесення змін до деяких законів України щодо визначення суб'єктів, на яких поширюється дія антикорупційного законодавства. При цьому проект закону може бути розглянутий вже під час позачергової сесії 12 травня.

За словами Шабуніна, головна мета законопроекту, хоча її і "заховали" за іншими змінами, — дозволити не декларувати майно неповнолітніх дітей, які не живуть з батьками-декларантами. При цьому антикорупціонер акцентував увагу на тому, що цей крок свідчить більше не про корупційну складову, а скоріше про "небажання когось з авторів засвітити в декларації позашлюбних дітей".

Раніше "Коментарі" повідомили, що Рада знову має намір "засідати": "слуги" розповіли, коли.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!