Головна Новини Політика рада Нардепи внесли реформи в заповнення електронних декларацій держслужбовцями
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардепи внесли реформи в заповнення електронних декларацій держслужбовцями

244 народних депутати дозволили записувати майно на неповнолітніх дітей, які не проживають разом з декларантом

13 травня 2020, 21:23 comments6229
Поділіться публікацією:
Нардепи внесли реформи в заповнення електронних декларацій держслужбовцями

Верховна Рада прийняла за основу законопроект 3355-1 "Про внесення змін до деяких законів України щодо визначення суб'єктів, на яких поширюється дія антикорупційного законодавства". Про це повідомляє агентство "РБК-Україна".

Так, депутат Верховної ради від партії "Голос" Ярослав Юрчишин зазначає, що цей проект дозволяє уникати декларування майна чиновниками, якщо воно записане на неповнолітніх дітей, які де-юре не проживають з декларантом, а також не декларувати доходи радників президента на громадських засадах.

"Проектом закону виключаються з дії антикорупційного законодавства радники, помічники, уповноважені, прес-секретар президента України, які виконують свої обов'язки на громадських засадах. Пропонуються зміни щодо визначення характеристик членів сім'ї суб'єкта декларування", — зазначено в пояснювальній записці.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на початку цього року Офіс генерального прокурора заявив про публікації доходів прокурорів, що раніше було прихованою інформацією.

"Тепер кожен громадянин буде мати можливість ознайомитися з нею на офіційному сайті Національного агентства з питань запобігання корупції", — повідомили в прес-службі Офісу генпрокурора в лютому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!