Головна Новини Політика рада Помер колишній нардеп Анатолій Матвієнко. Йому було 67 років
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер колишній нардеп Анатолій Матвієнко. Йому було 67 років

Про смерть політика повідомив нардеп Микола Княжицький

22 травня 2020, 16:40 comments3234
Поділіться публікацією:
Помер колишній нардеп Анатолій Матвієнко. Йому було 67 років

Сьогодні, 22 травня, народний депутат України Микола Княжицький повідомив про смерть колишнього народного депутата і відомого українського політика Анатолія Матвієнка у віці 67 років. Про це нардеп розповів на своїй офіційній сторінці в Facebook.

"Анатолій Сергійович Матвієнко помер. Він завжди був патріотом і справжнім українцем, в незалежній Україні завжди був одним з лідерів націонал-демократичних сил", — написав народний депутат Микола Княжицький.

За словами політика, Анатолій Матвієнко любив і підтримував українську культуру, історичні дослідження. У нього навіть була мрія об'єднати українські церкви, а також побачити Україну сильною і соборної.

У 2004 році під час президентських виборів в Україні Анатолій Матвієнко керував Харківським регіональним виборчим штабом Віктора Ющенка. А в 2006-2007 роках став народним депутатом України від блоку "Наша Україна". Обраний народним депутатом у Верховну Раду України 8-го скликання у 2014 році від партії "Блок Петра Порошенка".

Політичний експерт Андрій Глывка повідомив, що прощання з Анатолієм Матвієнком пройде в суботу, 23 травня, в Михайлівському Золотоверхому соборі в Києві з 12 до 14 годин. Поховають Анатолія Сергійовича Матвієнка у неділю, 24 травня, в місті Бершадь Вінницької області в 10 ранку в Храмі Успіння Пресвятої Богородиці.

Як повідомляв портал "Коментарі", Зеленський підписав антиколомойский закон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!