Головна Новини Політика рада Коронавірус в парламенті: Батьківщина виходить із самоізоляції
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус в парламенті: Батьківщина виходить із самоізоляції

Фракція "Батьківщина" у повному складі пішла на самоізоляцію після того, як у нардепа Олега Мейдича підтвердили коронавірус

25 травня 2020, 13:49 comments1915
Поділіться публікацією:
Коронавірус в парламенті: Батьківщина виходить із самоізоляції

"Батьківщина" після декількох днів в самоізоляції повертається до повноцінної роботи. Про це написала у себе на Facebook партійний лідер і керівник парламентської фракції Юлія Тимошенко.

Минулого тижня коронавірус підтвердили в одного з депутатів "Батьківщини" — Олега Мейдича. Після цього вся фракція — а це 24 людини — в повному складі вирішила піти на карантин. На засіданні в середу, 20 травня, їх вже не було. У самому парламенті також вирішили зупинити пленарні засідання, поки не стане ясно, заразився хтось ще серед народних обранців чи ні.

Всі представники "Батьківщини" у парламенті за ці кілька днів пройшли тестування на COVID-19. Про його результати й розповіла Тимошенко:

"Самоізоляція закінчена. ПЛР-тести здали всі депутати фракції, коли COVID-19 підтвердили у нашого колеги. Результати у всіх негативні".

Далі команда політсили планує працювати за звичайним графіком. Нагадаємо, що пленарні засідання у Верховній Раді повинні відновити вже з наступного тижня, тобто після 1 червня.

Всього в парламенті перехворіли на коронавірус близько 10-15 нардепів. Про це раніше розповідав спікер Дмитро Разумков. Першим же, хто підчепив COVID-19 став депутат Сергій Шахов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!