Головна Новини Політика Скандали.Політика Секс-скандал: консула України звинуватили у зґвалтуванні неповнолітньої
commentss НОВИНИ Всі новини

Секс-скандал: консула України звинуватили у зґвалтуванні неповнолітньої

Консула України в Молдові звинуватили у зґвалтуванні 17-річної дівчини

7 лютого 2020, 13:26 comments3399
Поділіться публікацією:
Секс-скандал: консула України звинуватили у зґвалтуванні неповнолітньої

Україна знову опинилася в центрі скандалу. Консула України в Молдові звинуватили у зґвалтуванні 17-річної дівчини, пишуть іноземні ЗМІ.

За інформацією видання "СП", українця, а також ще одного чоловіка звинуватили у зґвалтуванні неповнолітньою три дні тому. Другого підозрюваного затримали строком на три доби, у той час як консула заарештувати не можуть у зв'язку з дипломатичною недоторканістю.

Початок розслідування щодо високопоставленого політика підтвердили в МЗС. Стосовно консула відкрили виробництво і на час розслідування, яке ведуть молдовські правоохоронці, відсторонили від роботи. Крім того, дипломату рекомендували не залишати територію Молдови.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Шотландії стався скандал за участю міністра фінансів Дерека Маккея, якого викрили у листуванні з 16-річним хлопцем. Після того, як ряд ЗМІ опублікував його листування в Instagram і Facebook з неповнолітнім, політик написав заяву про відставку. Чиновник  півроку листувався з юнаком, називаючи його милим і запрошуючи на вечерю. Всього політик відправив хлопцю близько 300 повідомлень, у відповідь на які 16-річний співрозмовник нагадав про свій вік і сказав, що йому не варто "нічого пробувати".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!