Головна Новини Політика Скандали.Політика Групове зґвалтування в Молдові: подробиці секс-скандалу за участю консула України
commentss НОВИНИ Всі новини

Групове зґвалтування в Молдові: подробиці секс-скандалу за участю консула України

ЗМІ називають ім'я можливого підозрюваного – консула Олександра Сторожука, хоча ні МЗС України, ні молдавські правоохоронці не коментують інформацію

7 лютого 2020, 14:08 comments5099
Поділіться публікацією:
Групове зґвалтування в Молдові: подробиці секс-скандалу за участю консула України

Інформація про можливе групове зґвалтування, в якому звинуватили одного з консулів України в Молдові, викликала резонанс як в Україні, так і за кордоном. За інформацією місцевого видання NordNews, потерпілою визнали 17-річну дівчину з Синжерей, яка зараз живе в Бєльцях, де і стався злочин. Також видання називає ім'я можливого підозрюваного – консула Олександра Сторожука, хоча ні МЗС України, ні молдавські правоохоронці інформацію не коментують.

NordNews пише про те, що жертва зґвалтування виросла в неповній сім'ї, а її мати перебуває на заробітках в іншій країні. Про Олександра Сторожука відомо лише те, що він є консулом в Молдові, а родом з Києва. У соцмережах дипломат не зареєстрований.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", консула України в Молдові звинуватили у зґвалтуванні 17-річної дівчини. За інформацією видання "СП", українця, а також ще одного чоловіка звинуватили у зґвалтуванні неповнолітньої три дні тому. Другого підозрюваного затримали строком на троє діб, у той час як консула заарештувати не можуть у зв'язку з дипломатичною недоторканістю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!