Екс-нардепа Сергія Мельничука затримали в Греції

Колишнього нардепа Мельничука затримали на грецькому кордоні на вимогу Росії.

Колишнього депутата і першого командира добровольчого батальйону "Айдар" затримали напередодні ввечері в Греції під час прикордонного контролю. Про це екс-нардеп розповів на своїй сторінці в Facebook.

Сергій Мельничук впевнений - його зупинили на вимогу Росії. Саме вона створила його профіль у базі розшуку "Інтерполу". Колишнього парламентарія зупинили на грецькому кордоні, коли він разом з родиною спробував заїхати в Грецію з Болгарії. У цей час разом з ним була його дружина, яка зараз на сьомому місяці вагітності. А також їх дев'ятимісячний син.

Екс-нардеп сподівається, що йому незабаром зможуть допомогти представники українського посольства в Греції і просить надати йому адвоката. А щоб це сталося якомога швидше, вирішив вийти в прямий ефір у Facebook і записати звернення.

"Посольство мовчить, ніхто нічого нікому не каже. Повна тиша. Звертаюся, щоб якомога швидше підняли питання, щоб мені хоча б надали захисника, який буде відстоювати мої права", - сказав Мельничук у своєму відеозверненні в соцмережах.

При цьому колишній депутат не називає причину, по якій його вимагала затримати Росія.

Раніше "Коментарі" повідомляли про напад на Сергія Мельничука, під час якого він отримав гумову кулю в живіт.

Фото: Facebook/Сергій Мельничук