Головна Новини Політика Скандали.Політика До затриманого екс-нардепа Мельничука приїхав консул
commentss НОВИНИ Всі новини

До затриманого екс-нардепа Мельничука приїхав консул

Затриманого в Греції екс-нардепа Сергія Мельничука відвідав український консул. Чекають на прибуття прокурора.

2 березня 2020, 08:58 comments2535
Поділіться публікацією:
До затриманого екс-нардепа Мельничука приїхав консул

До колишнього депутата Сергія Мельничука, якого затримали на грецькому кордоні, приїхав український консул. Про це повідомив керівник Департаменту консульської служби МЗС Сергій Погорельцев.

Першого командира батальйону "Айдар" і парламентарія минулого скликання Сергія Мельничука поки тримають в поліцейській дільниці. У нього є все необхідне, зокрема, вода і продукти харчування, підтвердив консул в Салоніках. Також колишньому депутату надали російськомовного адвоката, який представлятиме його інтереси. Зараз очікують приїзду прокурора з Салонік, щоб розібратися з причинами затримання.

Тим часом, сім'ї Мельничука — вагітній дружині і дев'ятимісячному сину, які також були разом з ним під час затримання, — українські дипломати допомогли влаштуватися у найближчому готелі.

Екс-нардепа і колишнього комбата добровольчого батальйону затримали напередодні ввечері грецькі правоохоронці, коли він разом з родиною спробував потрапити в Грецію з Болгарії. Сам він упевнений — його зупинили на вимогу Росії, яка оголосила його в міжнародний розшук і розмістила його профіль у базі "Інтерполу".

"Для чого ми воювали, щоб захистити Європу від російської чуми?", — прокоментував Сергій Мельничук своє затримання на своїй сторінці в Facebook.

Раніше "Коментарі" повідомляли про затримання в Греції колишнього нардепа Сергія Мельничука у Греції.

Фото: Facebook/Сергій Мельничук





Як повідомляв Укрінформ, колишній командир батальйону "Айдар" та народний депутат 8 скликання Сергій Мельничук заявив у Facebook, що його затримали на кордоні з Грецією на вимогу Росії.

За словами Мельничука, його в міжнародний розшук оголосила Росія, а затримали на кордоні Болгарії та Греції.

Ексдепутат заявив, що перебуває у відділенні з 9-місячним сином та вагітною дружиною, яка знаходиться на сьомому місяці вагітності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!