Головна Новини Політика Скандали.Політика Відеофакт: Рабінович заспівав «Священну війну» під час засідання Ради
commentss НОВИНИ Всі новини

Відеофакт: Рабінович заспівав «Священну війну» під час засідання Ради

Нардеп «ОПЗЖ» Вадим Рабінович говорив у Раді про фашизм, а потім з його телефону зазвучали рядки радянської пісні «Вставай, страна огромная...»

2 березня 2020, 17:34 comments2974
Поділіться публікацією:








Відеофакт: Рабінович заспівав «Священну війну» під час засідання Ради

Під час засідання Верховної Ради нардеп від "Опозиційної платформи – За життя" Вадим Рабінович влаштував "музичну паузу" — включив, а потім і заспівав радянську пісню "Священна війна". Трансляція засідання велася телеканалом "Рада".

Так, Рабінович у виступі говорив, що Україна повинна зупинити фашизм, а ще сподівається, що саме в цьому році країна "звільниться від фашизму". Потім же народний обранець вирішив зробити "музичну паузу": з телефону нардепа зазвучали рядки "Вставай, страна огромная...". Посміхнувшись, спікер Ради Дмитро Разумков закликав парламентарія говорити у виступі за суттю і не використовувати телефон.

"Добре, я сам заспіваю! С фашистской силой темною, с проклятою ордой", — відреагував на репліку Разумкова Рабінович, наспівуючи пісню.

"Музичний" виступ Рабіновича можна побачити на 24 хвилині запису.


Раніше портал "Коментарі" писав, що народний депутат від партії "Слуга Народу", заступник голови комітету Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв заявив, що Росія може заважати мовленню українського канала для окупованих територій, але вирішити цю проблему допоможе хіба що "атомна бомба, скинута на Москву".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!