Головна Новини Політика Скандали.Політика Програму будівництва доріг Зеленського мають намір зірвати громадські активісти
commentss НОВИНИ Всі новини

Програму будівництва доріг Зеленського мають намір зірвати громадські активісти

Головою громадської організації виступає Агія Загребельская, звільнений за корупцію

2 березня 2020, 20:21 comments2205
Поділіться публікацією:
Програму будівництва доріг Зеленського мають намір зірвати громадські активісти

Звільнений за корупцію екс-уповноважена Антимонопольного комітету України Агія Загребельская і її громадська організація "Ліга антитраста" будуть виступати проти підготовленої "Укравтодором" методики проведення дорожніх тендерів. Про це сама Загребельская написала на своїй сторінці в Facebook.

Активістка переконана, що дорожнє будівництво виводять в область картелі — одна з великих форм монополізації.

"У разі затвердження документації Міністерством економіки, на ринку дорожнього будівництва, реконструкції та капремонту залишиться близько п'яти дорожніх компаній. Майже сотня інших присутніх сьогодні на ринку компаній буде змушена його покинути. Отже документація позбавить п'ять лідерів ринку існуючих конкурентів і не дозволить вийти на ринок новим. Обрані будуть конкурувати один з одним або не будуть. Тому обрані вони не тільки тому, що єдині можуть виконати вимоги розробленої Укравтодором документації", — зазначено в повідомленні Загребельской.

" target="_blank">

Зазначимо, що постановою Солом'янського районного суду міста Києва від 08.02.2019 по справі №760/31723/18 державна уповноважена АМКУ Агія Загребельская визнана винною у вчиненні адміністративного правопорушення, пов'язаного з корупцією (ч. 2 ст. 172-6 КУПАП). Зазначене судове рішення вступило в законну силу 25 березня 2019. Таке корупційне правопорушення є прямою підставою для звільнення з держслужби, і саме тому 5 липня 2019 року Президент Володимир Зеленський звільнив Загребельскую з займаної посади.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на початку своєї каденції глава держави Володимир Зеленський анонсував масштабне будівництво дорожніх трас в Україні.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!