Головна Новини Політика Скандали.Політика «Пацан красень»: репер Face записав відео і розповів про скандал з сином Порошенко
commentss НОВИНИ Всі новини

«Пацан красень»: репер Face записав відео і розповів про скандал з сином Порошенко

Репер Face прокоментував скандал за участю сина п'ятого президента України Петра Порошенка Міші, який на його концерті викрикнув фразу "росіяни в Лондоні"

3 березня 2020, 18:30 comments5449
Поділіться публікацією:








«Пацан красень»: репер Face записав відео і розповів про скандал з сином Порошенко

Репер Face прокоментував скандал за участю сина п'ятого президента України Петра Порошенка Міші, який піднявся на сцену і заспівав разом з кумиром Великобританії. При цьому хлопець викрикнув фразу "росіяни в Лондоні", що викликала суспільний резонанс.

У зв'язку з цькуванням свого фаната Face записав відеозвернення, зізнаючись українцям в любові. Музикант розповів, що до концентру у гримерці організатори розповіли йому, що серед гостей буде син Петра Порошенко. Однак ніяких привілеїв президентському сину Face робити не збирався, а витягнув його на сцену тільки як "чувака, який жорстко міситься". Фразу "росіяни на сцені" артист відніс виключно до себе самого, а також запевнив, що любить Україну.

"ЗМІ перестаньте труїти пацана, пацан красень, тому що слухає Face", — привал репер.

Нагадаємо, п'ятий президент України Петро Порошенко прокоментував резонансне відео, де його син Михайло запалює на концерті російського репера Face в Лондоні. Як зазначив Порошенко, його сину 19 років і він не повинен кожен день дзвонити батькам і звітувати про власні дії.

"Я підкреслюю, я б на цей концерт не пішов, — сказав Порошенко. — Але якщо син вважає, що будь-який рокер (я його не знаю) виступає проти окупації Криму, каже, що Крим є Україна, виступає проти влади Путіна і підтримує російську опозицію. А може він і про Путіна пісню співатиме? І ви вважаєте, він маленький хлопчик, щоб у мене питав дозволу? Не вважаю за необхідне".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!