Головна Новини Політика Скандали.Політика Мельничук на волі: екс-депутата випустили з-під варти
commentss НОВИНИ Всі новини

Мельничук на волі: екс-депутата випустили з-під варти

Екс-нардепу Сергію Мельничуку грецький суд дозволив залишити територію Євросоюзу.

3 березня 2020, 21:21 comments2041
Поділіться публікацією:
Мельничук на волі: екс-депутата випустили з-під варти

Екс-нардепа Сергія Мельничука випустили з-під варти в Греції. Тепер він може спокійно виїхати за межі Євросоюзу. Про це колишній депутат повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Відпустити Мельничука постановив грецький суд в Салоніках. Відразу ж після цього екс-нардеп і колишній командир добровольчого батальйону "Айдар" вийшов у прямий ефір у соцмережах. Він подякував усім, хто його підтримував і вболівав за його долю.

Під час запису відео на руках Мельничук тримав свого маленького сина, який разом з мамою змушений був провести два дні в грецькому готелі в очікуванні рішення суду. Сім'я їхала з Болгарії до Греції, коли на кордоні їх зупинили правоохоронці. Екс-депутата затримали на вимогу Росії, оскільки його профіль був у базі Інтерполу.

Росіяни оголосили його в міжнародний розшук, за, нібито, причетність до масового вбивства у Ростові в 2014-му році. Сам Мельничук це категорично заперечує і вважає, що дії Кремля, — це не що інше, як політична помста за його участь у протистоянні окупації Донбасу. До того ж, він не розуміє, про яке саме вбивство йдеться в ордері на затримання, сказав колишній комбат у відеозверненні.

Інтерпол не сприяє державам в затриманні підозрюваних, якщо йдеться про політичні злочини. Саме тому українське бюро міжнародної поліції звернулося до Генерального секретаріату. Там вирішили запит Росії переглянути. Завдяки цьому екс-нардеп і зміг сьогодні вільно покинути залу суду.

Раніше "Коментарі" повідомляли про подробиці затримання Сергія Мельничука у Греції.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!