Головна Новини Політика Скандали.Політика Напівголі танці в Херсонській ОДА на 8 березня: через скандал полетіли перші голови
commentss НОВИНИ Всі новини

Напівголі танці в Херсонській ОДА на 8 березня: через скандал полетіли перші голови

Після скандальних «брудних танців» на честь 8 березня в залі засідань Херсонської ОДА звільнили двох співробітників

10 березня 2020, 13:36 comments5576
Поділіться публікацією:
Напівголі танці в Херсонській ОДА на 8 березня: через скандал полетіли перші голови

На честь 8 березня в Херсонській облдержадміністрації влаштували шоу з елементами еротики прямо в залі засідань, відео потрапило в мережу і викликало скандал. Глава відомства "брудні танці" побачив вже в інтернеті, а в перший же робочий день після свята звільнив організаторів "неприпустимого жахливого номеру".


Так, 6 березня в ОДА відбувся офіційний захід, присвячений 8 березня: на ньому голова Юрій Гусєв вручив нагороди і подяки співробітницям. Однак найцікавіше почалося вже після від'їзду керівника: в сесійній залі виступила місцева група "Степ", яка виконала пісню "Смажений кабанчик", а доповнила святковий номер підтанцьовка у відвертих вбраннях.

Як повідомляється на сторінці у Facebook Херсонської ОДА, Гусєв сьогодні усунув керівництво управління культури, молоді та спорту ОДА Михайла Лінецького. Крім того, знімуть з посади і заступника голови облдержадміністрації Світлану Чепигу.

Раніше "Коментарі" писали, що після стриптизу в російському морзі на 23 лютого двоє співробітниць звільняються, а начальник знятий з посади.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!