Головна Новини Політика Скандали.Політика "ОПЗЖ не дозволить неонацистам вершити "ура-патріотичне" правосуддя", – Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

"ОПЗЖ не дозволить неонацистам вершити "ура-патріотичне" правосуддя", – Медведчук

Глава партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктор Медведчук вимагає негайно притягнути до відповідальності всіх винних у побитті радника секретаря РНБО Сергія Сивохо

13 березня 2020, 10:20 comments2077
Поділіться публікацією:
"ОПЗЖ не дозволить неонацистам вершити "ура-патріотичне" правосуддя", – Медведчук

Партія "Опозиційна платформа – За життя" на чолі з Віктором Медведчуком не дозволить неонацистам і радикалам вершити своє "ура-патріотичне" правосуддя. Про це після зриву націоналістами презентації "Національної платформи примирення і єдності" заявив голова політради партії Віктор Медведчук.

"Шабаш ура-патріотів на презентації "Національної платформи примирення і єдності", яку проводив радник секретаря РНБО з питань реінтеграції та відновлення Донбасу Сергій Сивохо, говорить про те, що ні про примирення, ні про єдність націоналістичні сили не хочуть навіть чути. "Немає діалогу! Немає компромісу! Немає реінтеграції Донбасу!" – ось принципи тієї деструктивної політики, яку сьогодні продовжують втілювати в життя люди, вирощені владою Порошенка", – вважає Віктор Медведчук.

Політик каже, що на очах світового співтовариства "адепти Порошенко, Парубія, Яценюка і Турчинова" сьогодні продовжують поглиблювати лінії розколу в українському суспільстві. Медведчук вважає, що вчорашні дії радикалів говорять про те, що держава втратила монополію на застосування сили.

“Істерика ура-патріотів, кричущих "Немає діалогу з Донбасом!", посилюється стогоном і погрозами маргінальних політиків, які, як мантру, повторюють затерту фразу: "Немає переговорів з РФ! Немає переговорів з представниками Донбасу!". Ура-патріоти, як вогню, бояться миротворчої місії партії "Опозиційна платформа – За життя" та реалізації "Парламентського виміру нормандського формату" – ініціативи, підтриманої на найвищому рівні в Парижі, Берліні та Москві", – зазначив Віктор Медведчук.

Від імені всієї ОПЗЖ нардеп заявив, що політсила, яку він представляє, не дозволить радикалам і неонацистам вершити своє "правосуддя". Депутати вимагають негайно притягнути до відповідальності всіх винних у побитті радника секретаря РНБО і зриві презентації "Національної платформи примирення і єдності".

“Ми зробимо все для того, щоб "зшити" країну і повернути Донбас в Україні, а Україну на Донбас", – резюмував політик.

Раніше ми повідомляли про те, що країни ЄС високо оцінили мирну ініціативу Медведчука по Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!