Головна Новини Політика Скандали.Політика Милованов спростував непідготовленість Кабміну Гончарука до зустрічі коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Милованов спростував непідготовленість Кабміну Гончарука до зустрічі коронавірусу

Екс-міністр економіки Тимофій Милованов представив документи, які вказують на активні дії уряду Гончарука для запобігання поширення коронавірусу COVID-19

23 березня 2020, 16:34 comments2001
Поділіться публікацією:
Милованов спростував непідготовленість Кабміну Гончарука до зустрічі коронавірусу

Колишній міністр економічного розвитку Тимофій Милованов спростовує інформацію в мережі, згідно з якою екс-прем'єр-міністр Олексій Гончарук виявив професійну недбалість перед лицем масштабної епідемії. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Так, за його словами, з лютого місяця Кабмін під керівництвом Гончарука активно займався розробкою і впровадженням плану дій з урахуванням розвитку декількох сценаріїв подій. Як підтвердження своїх слів, Милованов прикріпив скріншот документів.

"Саме Мінекономіки фактично першим серед державних органів початок всеукраїнську кампанію з Госпотребслужбы та Державної служби праці про заходи, які потрібно дотримуватися для недопущення розповсюдження коронавіруса на основі рекомендацій ВООЗ та Моз. Ми поінформували десятки тисяч установ та організацій. Всі пам'ятають відео, де я показував як потрібно кашляти в лікоть і не потискати руки іншим. Тоді ще не було випадків хворих коронавірусом і всі сміялися", — відправляє колишній міністр події місячної давнини.

Також Милованов нагадаємо, що саме Рада національної безпеки і оборони виявив себе вкрай стримано в перші дні поширення пандемії і заявляв про надмірність введення суворих карантинних заходів на всеукраїнському рівні.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура порушила кримінальну справу проти колишнього глави уряду Олексія Гончарука у зв'язку з низькими показниками роботи по протидії можливого спалаху пандемії COVID-19.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!