Головна Новини Політика Скандали.Політика Піар, Сталін і лазня: топ зашкварних заяв політиків про коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Піар, Сталін і лазня: топ зашкварних заяв політиків про коронавірус

Названі топ-10 спекулятивних висловлювань українських політиків на тему коронавірусу

24 березня 2020, 15:09 comments3387
Поділіться публікацією:
Піар, Сталін і лазня: топ зашкварних заяв політиків про коронавірус

Українські політики вже не раз "вирізнилися" скандальними висловлюванням на тему коронавірусу. Комітет виборців опублікував на своїй сторінці у Facebook 10 спекуляцій нардепів, публічно сказаних під час епідемії.

Перший у списку нардеп Сергій Шахов, у якого підтвердився коронавірус. Так, він влаштував піар-кампанію навколо своєї хвороби, хоча до заявляв у Верховній Раді, що коронавірус – вигадка. "Коронавірусу ніякого немає, а є коронавірус у головах чиновників", — наводиться цитата нардепа. А пізніше, будучи хворим, Шахов заявив: "Мої виборці зверталися, щоб я проїхався по всіх міністерствах, по усьому Кабінету міністрів, Верховній Раді".

Другий за переліком – "слуга народ" Максим Бужанський. У КВУ розповіли, що він поширив фейкове відео про те, як жителі Львова нібито побили і виштовхали з автобуса пасажира, який закашлявся. До того ж, Бужанський провів паралелі із "Львівським погромом 1941 року", тоді як в СБУ заявили, що поширене відео є фейком.

Третьою також є представниця монобільшості, народний депутат від "Слуги народу" Єлизавета Богуцька. Вона радила всім, як треба протидіяти коронавірусу: "Якщо високі температури вбивають Корону, то народу необхідні регулярна лазня, алкоголь і секс".

Четвертим йде "слуга народу" Олександр Дубінський, який "зашкварився" під час евакуації українців з Уханя до Нових Санжар. "Хочу успокоить всех жителей Обуховского района — никакого размещения карантинных граждан из Китая на территории района не будет. Только что добился такого решения от МОЗ": написав тоді Дубінський. За словами КВУ, так нардеп заробляв політичні бали.

П’ятим зазначений представник ОПЗЖ Ілля Кива, який прокоментував ситуацію з коронавірусом цитатою Сталіна. "Як нам сьогодні не вистачає такої особистості, щоб навести порядок в нашій країні!", — написав Кива у Facebook.

Шостий також нардеп від ОПЗЖ. Так, Вадим Столар, повідомляє КВУ, організував масштабну піар-кампанію навколо передачі представниками його команди респіраторів та захисних заходів до лікарень міста Києва. Зазначено, що про допомогу з боку народного депутата інформували кількох центральні телеканали та у низка інтернет-ЗМІ.

Сьомим у переліку вказаний новоспечений міністр охорони здоров’я Ілля Ємець, який налякав пенсіонерів. "Цей вірус — він дітей не вражає. Зараз помруть всі пенсіонери", — таку заяву міністр зробив під час засідання парламентського комітету, чим міг спричинити поширення паніки.

Восьмий — Анатолій Шарій, лідер "Партії Шарія". КВУ вказала на поширення ним паніки. "Заявив, що коронавірус бушує в Західній Україні ще з січня. Його партія масово роздає інформаційні матеріали про поширення хвороби в агітаційних наметах партії та під партійними прапорами", — йдеться у повідомленні.

Дев’ятою стала Ольга Василевська-Смаглюк (партія "Слуга Народу"), яка назвала коронавірус маркетинговим ходом.

А десятим — лідер КПУ Петро Симоненко. Так, він попросив допомоги у боротьбі з коронавірусом у Першого секретаря Центрального комітету Комуністичної партії Куби Рауля Кастро: "Мы очень надеемся, что кубинские товарищи найдут возможность направить в Украину специалистов-медиков".

Раніше "Коментарі" писали, що "Бацька" Лукашенко поділився оригінальним способом захисту від коронавірусу: трактор, поле і спирт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!