Головна Новини Політика Скандали.Політика Затримання екс-міністра Кожари: про що просить прокуратура
commentss НОВИНИ Всі новини

Затримання екс-міністра Кожари: про що просить прокуратура

Запобіжний захід екс-міністрові Леоніду Кожарі, якого затримали за підозрою у вбивстві, буде вибирати Шевченківський суд столиці.

26 березня 2020, 09:19 comments3596
Поділіться публікацією:
Затримання екс-міністра Кожари: про що просить прокуратура

Прокуратура Київської області наполягає на арешті екс-міністра Леоніда Кожари, якого затримали напередодні за підозрою у вбивстві. Про такий запобіжний захід для нього будуть наполягати в суді, повідомили в прес-службі відомства.

Запобіжний захід колишньому главі українського МЗС обиратимуть в Шевченківському районному суді столиці. Прокурори будуть відстоювати позицію, що це повинен бути, безумовно, арешт і утримання в СІЗО. До того ж, без права на заставу. Відповідне клопотання вже направили до суду. Точний час судового засідання у справі екс-міністра поки не відомий.

Затримали Леоніда Кожару напередодні, 25 березня. Екс-міністра схопили поліцейські і незабаром йому пред'явили підозру у вбивстві бізнесмена Сергія Старицького. Тіло останнього з вогнепальним пораненням знайшли в оселі Кожари в лютому. Як розповів раніше сам Леонід Кожара, його товариш знайшов у будинку нагородний пістолет, взяв його без дозволу і застрелився.

Протягом місяця колишній глава МЗС проходив по справі про загибель бізнесмена як свідок. Але його статус вирішили змінити після отримання результатів експертизи. За словами заступника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, все вказує на те, що до загибелі Старицького може бути безпосередньо причетний саме Леонід Кожара. Сам підозрюваний і зараз це заперечує.

Міністром закордонних справ Леонід Кожара був з 2012 по 2014 рік в уряді Миколи Азарова.

Раніше "Коментарі" писали про затримання Леоніда Кожари.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!