Головна Новини Політика Скандали.Політика Мендель: "Зеленський сказав Кличко скасувати будь-які VIP-палати"
commentss НОВИНИ Всі новини

Мендель: "Зеленський сказав Кличко скасувати будь-які VIP-палати"

Президент Володимир Зеленський викликав мера Києва Віталія Кличка "на килим" після скандалу з VIP-палатами

26 березня 2020, 17:55 comments11699
Поділіться публікацією:
Мендель: "Зеленський сказав Кличко скасувати будь-які VIP-палати"

Президент України Володимир Зеленський у своїй розмові з головою Київської міськради Віталієм Кличко закликав останнього прибрати зі столичних клінік VIP-палати після того, як ця інформація викликала великий резонанс в мережі. Про це повідомила прес-секретар Зеленського Юлія Мендель, передає видання ВВС.

"Володимир Зеленський дійсно розмовляв з Віталієм Кличком і попросив його скасувати будь-які VIP-палати, які мають особливі умови для перших осіб", — уклала вона.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мер Києва Віталій Кличко спробував виправдатися у своєму розпорядженні про підготовку палат для "елітних" пацієнтів.

"Що стосується VIP-палат, нібито, для депутатів та інших чиновників, — такого немає, я підняв інформацію за розпорядженням, яке опублікували ЗМІ. Зараз з'ясовуємо всі подробиці",- написав Кличко.

У той же час Віталій Кличко не заперечує, що певні відмінності в лікуванні VIP — персон є. Київський мер пояснив, що практика "особливого" підходу існує в багатьох країнах, але стосується тільки керівництва країни, яке знаходиться під госхраной.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!