Головна Новини Політика Скандали.Політика "Єрмак продає державні посади": нардеп оприлюднив компромат проти глави Офісу президента
commentss НОВИНИ Всі новини

"Єрмак продає державні посади": нардеп оприлюднив компромат проти глави Офісу президента

Народний депутат Гео Лерос розмістив відео із прихованої камери, де брат голови ВП Андрія Єрмака пропонує призначення за винагороду

29 березня 2020, 17:47 comments4837
Поділіться публікацією:
"Єрмак продає державні посади": нардеп оприлюднив компромат проти глави Офісу президента

Народний депутат і екс-радник президента Володимира Зеленського Гео Лерос опублікував відеоролики, на яких чоловік, зовні схожий на рідного брата голови Офісу гаранта Андрія Єрмака домовляється з різними людьми і пропонує їм призначення на державні посади, називаючи вартість такої "послуги". Відео викладені на сторінці Facebook парламентарія.

"Відео докази як Єрмак через свого брата барыжит державними посадами, впроваджує свою програму в правоохоронні структури і оборонку(привіт з рф), ну і звичайно заробіток на державі", — підписав Лерос резонансні відеоматеріали.

У цій же публікації нардеп і вчорашній соратник Єрмака з політичної партії називає його зрадником і ворогом України, а також пропонує залишити посаду голови Офісу глави держави. Також жартома Лерос передбачив майбутнє зречення Єрмака від рідного брата і запропонував цього не робити, так як це ще не весь матеріал, який здатний скомпрометувати чинного топ-чиновника.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що проти глави Офісу президента Андрію Єрмаку порушено кримінальну справу за ухилення від заповнення декларації про доходи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!