Головна Новини Політика Скандали.Політика Гончаренко Зеленському: "Якщо ти від життя свого втомився, може ти повернешся в свій "Вечірній квартал"
commentss НОВИНИ Всі новини

Гончаренко Зеленському: "Якщо ти від життя свого втомився, може ти повернешся в свій "Вечірній квартал"

Народний депутат від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко різко висловився щодо президента України Володимира Зеленського

13 квітня 2020, 15:00 comments2112
Поділіться публікацією:








Гончаренко Зеленському: "Якщо ти від життя свого втомився, може ти повернешся в свій "Вечірній квартал"

Олексій Гончаренко, народний депутат від фракції "Європейська солідарність", під час сьогоднішнього позачергового засідання звернувся до президента Володимира Зеленського та представив своє бачення бюджету України. Нагадаємо, саме за зміни в держскарбницю сьогодні будуть голосувати депутати.

Парламентарії від "Європейської солідарності", за словами Гончаренка, подали єдиний проект змін до бюджету України. За його словами, бюджети Кабміну та його однопартійців різняться ідеологією.

“Законопроект від держави — це проект одного урядового кварталу, він же 95-й. Чому я так можу сказати? У влади гроші не забираються, суддям гроші додають, знищуючи місцеве самоврядування", — виступив нардеп.

Гончаренко запропонував затягувати пояси всім однаково.

“Зеленський сказав, що зменшать зарплати чиновникам. Як завжди збрехав, тому що зменшать на час карантину", — резюмує Гончаренко. — У своєму відеозверненні Зеленський сказав, що втомився. Відповідаючи на це, хочу процитувати класиків сучасності: "Якщо ти від життя від свого втомився, може ти повернешся в свій "Вечірній квартал".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!