Головна Новини Політика Скандали "Зараз не час для конфліктів": Саакашвілі розповів про свої стосунки з Аваковим
commentss НОВИНИ Всі новини

"Зараз не час для конфліктів": Саакашвілі розповів про свої стосунки з Аваковим

Претендент на посаду віце-прем'єра Михайло Саакашвілі позначив, як можуть складатися його стосунки з главою МВС Арсеном Аваковим у світлі їх минулих розбіжностей

24 квітня 2020, 11:35 comments2083
Поділіться публікацією:
"Зараз не час для конфліктів": Саакашвілі розповів про свої стосунки з Аваковим

Екс-президент Грузії, колишній губернатор Одеської області та імовірний віце-прем'єр-міністр України Михайло Саакашвілі розповів, що на сьогодні у нього не існує конфліктів з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим. Про це передає агентство "РБК-Україна".

Так, журналісти під час бесіди з Саакашвілі про можливе занятті посади віце-голови Кабміну поцікавилися, як він бачить своє співробітництво з чинним главою МВС Арсеном Аваковим, враховуючи, що при правлінні Петра Порошенка два чиновника були чи не заклятими ворогами.

"Зараз у мене немає з ним конфліктів. Зараз немає часу на конфлікти", — запевнив Саакашвілі, маючи на увазі Авакова.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Михайло Саакашвілі з відрадою зустрів пропозицію про можливості попрацювати в українському уряді.

"Для мене велика честь отримати від президента Зеленського пропозицію стати віце-прем'єром уряду України щодо реформ. У мене також була дуже змістовна і корисна бесіда з прем'єр-міністром Шмыгалем, протягом якої ми детально обговорили всі питання, пов'язані з моєї можливої роботою в уряді", — написав грузинський політик.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!