Головна Новини Політика Скандали.Політика Депутат зі Слуги народу карантинить на Кіпрі - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Депутат зі Слуги народу карантинить на Кіпрі - ЗМІ

За час карантину в Україні депутат зі "Слуги народу" Андрій Холодов не з'явився ні на одному позачерговому засіданні парламенту

30 квітня 2020, 09:41 comments2671
Поділіться публікацією:
Депутат зі Слуги народу карантинить на Кіпрі - ЗМІ

Депутат зі "Слуги народу" Андрій Холодов карантин проводить на Кіпрі. Про це повідомляють журналісти програми розслідувань "Схеми". За їхніми даними, нардеп полетів з України ще 15 березня і досі не повернувся.

Варто відзначити, що за цей час Верховна Рада вже 5 разів збиралася на позачергові засідання. Зокрема, депутати приймали термінові рішення, що стосуються боротьби з коронавірусом в Україні. Але, як свідчать дані реєстрації в залі, ні на одному з засідань нардепа не було. Не з'явився він і на засіданні фінансового комітету, де є заступником голови. Щоправда, коли зустрічі комітету почали проводити онлайн, Холодов також приєднався до них.

Журналістам вдалося з'ясувати, що на літак до Кіпру Андрій Холодов сів 15 березня. Тобто за 2 дні до того, як президент Володимир Зеленський анонсував закриття повітряного простору. Потім все той же Зеленський закликав українців негайно повернутися додому з-за кордону. Але серед тих, хто до заклику прислухався, депутата з президентської партії не виявилося. "Схеми" стверджують, що перевірили інформацію в трьох не пов'язаних між собою джерелах. І всі підтвердили — кордон Холодов не перетинав і в Україні його зараз немає.

За даними журналістів, сім'я Холодових володіє маєтком біля містечка Лімасол на Кіпрі. До речі, саме там до недавнього часу була зареєстрована фірма, яка володіє сотнями кіосків в українській столиці.

Зазначимо, що ще 20 березня українська влада організувала евакуаційний рейс з Кіпру та забрала звідти всіх українських громадян, які бажали повернутися додому.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що скандал потрапив депутат з "Слуги народу" Микола Тищенко. Його ресторан "Велюр" працював під час карантину, незважаючи на заборону. Сам нардеп стверджує, що лише проводив там робочі зустрічі, а для відвідувачів заклад закрито.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!