Головна Новини Політика Скандали.Політика Скандал з американськими біолабораторіями в Україні тільки починається, – політичний оглядач
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандал з американськими біолабораторіями в Україні тільки починається, – політичний оглядач

Народний депутат Віктор Медведчук продовжує системну роботу, тому на нас чекають нові викриття про біолабораторії Пентагону в Україні

2 травня 2020, 15:16 comments4222
Поділіться публікацією:
Скандал з американськими біолабораторіями в Україні тільки починається, – політичний оглядач

Поява нових подробиць про військові біолабораторії Пентагону говорить про те, що скандал тільки починається. Про це пише у своїй колонці на порталі "Кореспондент" політичний оглядач Денис Селезньов.

Оглядач зазначає, що зізнання посольства США в тому, що американські біолабораторії в Україні працюють в інтереси Пентагону, тобто носять, по суті, військовий характер, викликало ажіотаж у ЗМІ і соцмережах. Він вважає, що так як з'являються нові подробиці, скандал тільки набирає обертів.

Селезньов заявляє, що з сайту посольства США зникла інформація про те, що дві біолабораторії займалися експериментами на людях. Оглядач зазначає, що ця інформація зникла за кілька днів до звернення Віктора Медведчука до президента Володимиру Зеленського з вимогою дати офіційну оцінку роботі біолабораторій Пентагону.

За словами Дениса Селезньова інформація на сайті посольства, судячи з усього, змінилася 9 квітня, коли в українській версії новини з'явилися правки і повністю нова англомовна сторінка, на якій залишилася тільки інформація про те, як США допомагають Україні розвивати науку і безпеку.

Депутатське звернення народних депутатів Віктора Медведчука і Рената Кузьміна на ім'я президента України Зеленського, прем'єр-міністра та інших вищих чиновників про законність функціонування американських лабораторій на території України, за словами Селезньова, з'явилося через три дні.

"Виглядає так, що американцям стало відомо про те, що представники "Опозиційної платформи –За життя" збирають інформацію з різних джерел про роботу біолабораторій, тому посольство США вирішило зіграти на випередження. У цьому не було б ніякого сенсу, якщо б із призначенням і роботою цих центрів було б все так гладко, як пишеться зараз у версії американського посольства, прилизаною на тлі скандалу", – зазначає оглядач.

За словами Дениса Селезньова, Віктор Медведчук продовжить свою системну роботу по збору інформації про роботу військових біолабораторій США в нашій країні.

Раніше "Коментарі" писали, що глава політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук явно спантеличив Пентагон США, коли викрив американське посольство у спробі видалити компрометуючі матеріали зі свого сайту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!