Головна Новини Політика Скандали «Відповідатимемо тільки після ваших однопартійців»: мер Черкас Бондаренко записав відео до Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

«Відповідатимемо тільки після ваших однопартійців»: мер Черкас Бондаренко записав відео до Зеленського

Мер Черкас Анатолій Бондаренко пригрозив президенту Володимиру Зеленському, заявивши, що «Черкаси будуть чинити опір»

2 травня 2020, 16:25 comments4493
Поділіться публікацією:
«Відповідатимемо тільки після ваших однопартійців»: мер Черкас Бондаренко записав відео до Зеленського

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, на якого відкрито кримінальне провадження у зв'язку з послабленням карантинних заходів у місті, записав відеозвернення до президента України Володимира Зеленського. Відео розміщено на сторінці мера у Facebook.

За словами Бондаренка, він записав відео саме з тієї алеї, де вперше Зеленський заявив, що буде балотуватися в президенти.

"Якраз це починалося з Черкас. І я коротко хочу сказати: пане президенте, я думав, що коли ви переможете, в країні буде закон один для всіх, прийде весна, в нас зелено, і "будемо саджати". Тільки не міських голів, а корупціонерів, — сказав Бондаренко. -  Я думав, що ви будете садити за кнопкодавство. Я думав, що ви будете садити своїх соратників за "Велюр"".

Бондаренко додав, що Черкаси "готові відповідати, але тільки після однопартійців" гаранта.

"А зараз, як у тому фільмі про Крим: "Черкаси будуть чинити опір", — заявив Бондаренко.  Мер нагадав, що Черкаси – це вільне козацьке місто. І зауважив, що зможуть об'єднати Україну, адже "ніхто в житті не здолав Черкаси, Холодний Яр, дух Богдана Хмельницького і Тараса Шевченка"

Нагадаємо, президент вчора у традиційному зверненні ситуацію з відміною карантину в Черкасах назвав "спробою заробити політичний рейтинг ціною життя та здоров’я мешканців", нагадавши про обов’язкову юридичну відповідальність.

Як повідомлялося, відповідаючи на попередження міністра МВС Арсена Авакова, мер Черкас Анатолій Бондаренко звернувся до всіх топ-чиновників України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!