Головна Новини Політика Скандали.Політика "Януковича заарештували": суд заочно виніс екс-президенту-втікачу запобіжний захід на два місяці
commentss НОВИНИ Всі новини

"Януковича заарештували": суд заочно виніс екс-президенту-втікачу запобіжний захід на два місяці

Колишній президент Віктор Янукович проходить підозрюваним у справі про узурпацію влади в Україні

4 травня 2020, 18:26 comments3918
Поділіться публікацією:
"Януковича заарештували": суд заочно виніс  екс-президенту-втікачу запобіжний захід на два місяці

Печерський районний суд Києва сьогодні виніс заочне поставлена в відношенні екс-президента України Віктора Януковича, який, згідно з офіційною версією, переховується від українського правосуддя в Ростові-на-Дону, і уклав його під варту на два місяці. Про це передає агентство "РБК-Україна", посилаючись на прес-службу Офіса генерального прокурора.

"Суд задовольнив клопотання про запобіжний захід у вигляді утримання під вартою", — зазначено в повідомленні.

Відзначається, що в даному випадку екс-гарант виступає підозрюваним у справі про узурпацію державної влади в період 2013-2014 рр.., коли в центрі столиці виступив український народ, як єдине джерело влади.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сьогодні Держбюро розслідувань повторно викликало Януковича на допит по справі про державну зраду.

"У зв'язку з неявкою 30 квітня, у відповідності з вимогами ст 133, 135 КПК України, повторно викликається Янукович Віктор Федорович, на 15:00 13 травня для отримання процесуального статусу і проведення відповідних слідчих і процесуальних дій у кримінальному провадженні № 62019000000000046", — зазначено у тексті порядку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!