Головна Новини Політика Скандали.Політика У Зеленського прокоментували велике інтерв'ю Поклонської Дмитру Гордону
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського прокоментували велике інтерв'ю Поклонської Дмитру Гордону

Представник президента України в Криму Антон Кориневич вказав, що екс-прокурор півострова Наталія Поклонська спотворює факти, а її подальшу долю будуть вирішувати правоохоронні та судові органи

12 травня 2020, 08:41 comments7378
Поділіться публікацією:
У Зеленського прокоментували велике інтерв'ю Поклонської Дмитру Гордону

Постійний представник президента України в анексованному Криму Антон Корневіч розповів, що інтерв'ю колишнього головного прокурора АРК Наталії Поклонської, яке вона дала українському журналісту Дмитру Гордону напередодні, не може розглядатися як об'єктивна істина з питань подій в 2014 році. Про це Корневіч написав на своїй сторінці в Facebook.

Так, за словами дипломата, єдине місце, де розповіді Поклонської будуть доречні, це на допиті правоохоронних органів за фактом пособництва окупації Російською Федерацією Криму та державної зради.

"Такі особи, які своїми діями безпосередньо сприяли окупації частини території України, не можуть і не будуть вважатися голосом кримчан, так як перекручують факти і істину в своїх твердженнях. Належну оцінку діям громадянки України Поклонської Н. нададуть українські правоохоронні органи та органи міжнародного кримінального правосуддя", — зазначено в повідомленні.

Зазначимо, що в рамках інтерв'ю Поклонської Гордону вона розповіла про події на Євромайдані, свої персональні враження від дій побіжного президента Віктора Януковича, про причини перейти на бік Росії і кримінальних провадженнях проти себе в Україні.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Наталя Поклонська вже в статусі депутата Держдуми РФ, посміялася над представниками Меджлісу, які заявляли, що вони повернуться в Крим масовим нашестям.

"Ну, ми вас будемо чекати. І після "великого" походу на Крим допоможемо влаштувати автопробіг по півострову. Для цього навіть виділимо святкові автозаки і прикрасимо їх різнокольоровими кульками — ми так раді вас бачити! Але це мрії... А як все буде насправді? Чубаров зі своєю гоп-компанією (максимум 20 осіб) доїдуть до кордону з Кримом, зберуться на якийсь горб і стануть звідти показувати дулі в бік Росії. А потім ці "герої" на камеру розкажуть журналістам, як вони перемогли. Все, розходимося — цирк до нас не доїде", — підсумовує у своєму пасквілі колишній скандальний прокурор.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!