Головна Новини Політика Скандали.Політика Глава Меджлісу Чубаров розкритикував Гордона за інтерв'ю з Поклонською
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава Меджлісу Чубаров розкритикував Гордона за інтерв'ю з Поклонською

Політик і лідер кримськотатарського Меджлісу Рефат Чубаров зауважив, що навіть у журналістів має бути межа огиди

12 травня 2020, 14:31 comments2601
Поділіться публікацією:
Глава Меджлісу Чубаров розкритикував Гордона за інтерв'ю з Поклонською

Голова Меджлісу кримськотатарського народу і громадсько-політичний діяч Рефат Чубаров зазначив, що опубліковане на YouTube-каналі українського журналіста Дмитра Гордона інтерв'ю з екс-прокурором Криму Наталією Поклонської, дає можливість безперешкодно поширюватися навмисно збоченим і брехливим фактами на адресу України від державної зрадниці. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"У щойно наведеному інтерв'ю Дмитра Гордона з Поклонської, остання, перебуваючи в абсолютної недосяжності від українського правосуддя, отримала можливість брехати і говорити дурниці на всю Україну, проти якої Поклонська і здійснила воєнні злочини", — зазначає Він у своїй публікації.

Також він зазначив, що такий сумнівний вибір гостя для інтерв'ю можуть оцінити інші представники української журналістики, але сам Чубаров вважає останній випуск передачі Гордона нічим іншим як гранню політичного мазохізму і неповагою до сотень доль людей, які вигнані з рідного Криму або перебувають в ув'язненні.

"Все-таки надавати можливість військовому злочинцю, який поки ще вдало уникає покарання за скоєні ним злочини проти України, транслювати свою брехню за допомогою українських ЗМІ або українського журналіста, це вже на межі політичного мазохізму і є демонстрацією зневаги до долі сотень людей в Криму, незаконно позбавлених волі в результаті злочинів, скоєних Поклонською. І у журналістів має бути межа огиди...", — підсумував лідер кримськотатарського руху.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Офісі президента Володимира Зеленського також заявили офіційну позицію з коментарям Наталії Поклонської щодо подій в Криму в березні 2014 року і її персонального вкладу у анексію півострова Росією, які вона дала в інтерв'ю Дмитру Гордону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!