Нардеп Тищенко змінив свої свідчення про роботу ресторану Велюр під час карантину

Депутат Микола Тищенко запевняє, що його слова про роботу штабу в ресторані "Велюр" під час карантину неправильно зрозуміли

Микола Тищенко змінив свої свідчення щодо роботи ресторану Велюр під час карантину. В інтерв'ю "Українській правді" народний депутат, що представляє в парламенті партію "Слуга народу" сказав, що ніякого штабу в закладі немає і не було, а його слова просто не правильно зрозуміли.

Ресторан "Велюр" раніше журналісти Bihus info викрили нібито в тому, що він приймав клієнтів під час жорсткого карантину, незважаючи на заборону. Тоді Тищенко заявив, що заклад закрито для відвідувачів, а там працює його депутатський штаб. Але тепер нардеп озвучив журналістам іншу версію.

"В "Велюрі" у мене немає ніякого штабу. Цей ресторан працював тільки на виніс з найпершого дня, коли в нашу країну прийшла ця проблема. А цей скандал було створено штучно", - сказав Тищенко.

Також він пояснив, де саме могло виникнути непорозуміння:

"У своєму Інстаграмі я пишу, що "буваю в "Велюрі" по роботі свого штабу або ж для проведення персональних зустрічей." Бачите казуїстику вирваних з тексту слів?"

Поцікавилися журналісти і, чому, в такому разі, в ресторані під час карантину помітили народного обранця Антона Яценка та інших високопоставлених гостей: народних депутатів і бізнесменів.

"Дії депутата Яценка я контролювати не можу", - відповів Тищенко. І додав, що не відповідає за те, що коїться в його ж ресторані, поки його там немає.

Микола Тищенко наполягає на тому, що ні він, ні його ресторан "Велюр" не порушували правил карантину. Навпаки, намагаються допомогти в боротьбі з коронавірусом. Наприклад, збирають допомогу для лікарень.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що журналісти помітили під час карантину відвідувачів в салоні краси дружини нардепа Миколи Тищенка.