Головна Новини Політика Скандали.Політика Нардеп Тищенко змінив свої свідчення про роботу ресторану Велюр під час карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп Тищенко змінив свої свідчення про роботу ресторану Велюр під час карантину

Депутат Микола Тищенко запевняє, що його слова про роботу штабу в ресторані "Велюр" під час карантину неправильно зрозуміли

13 травня 2020, 08:46 comments5761
Поділіться публікацією:
Нардеп Тищенко змінив свої свідчення про роботу ресторану Велюр під час карантину

Микола Тищенко змінив свої свідчення щодо роботи ресторану Велюр під час карантину. В інтерв'ю "Українській правді" народний депутат, що представляє в парламенті партію "Слуга народу" сказав, що ніякого штабу в закладі немає і не було, а його слова просто не правильно зрозуміли.

Ресторан "Велюр" раніше журналісти Bihus info викрили нібито в тому, що він приймав клієнтів під час жорсткого карантину, незважаючи на заборону. Тоді Тищенко заявив, що заклад закрито для відвідувачів, а там працює його депутатський штаб. Але тепер нардеп озвучив журналістам іншу версію.

"В "Велюрі" у мене немає ніякого штабу. Цей ресторан працював тільки на виніс з найпершого дня, коли в нашу країну прийшла ця проблема. А цей скандал було створено штучно", — сказав Тищенко.

Також він пояснив, де саме могло виникнути непорозуміння:

"У своєму Інстаграмі я пишу, що "буваю в "Велюрі" по роботі свого штабу або ж для проведення персональних зустрічей." Бачите казуїстику вирваних з тексту слів?"

Поцікавилися журналісти і, чому, в такому разі, в ресторані під час карантину помітили народного обранця Антона Яценка та інших високопоставлених гостей: народних депутатів і бізнесменів.

"Дії депутата Яценка я контролювати не можу", — відповів Тищенко. І додав, що не відповідає за те, що коїться в його ж ресторані, поки його там немає.

Микола Тищенко наполягає на тому, що ні він, ні його ресторан "Велюр" не порушували правил карантину. Навпаки, намагаються допомогти в боротьбі з коронавірусом. Наприклад, збирають допомогу для лікарень.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що журналісти помітили під час карантину відвідувачів в салоні краси дружини нардепа Миколи Тищенка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!