Головна Новини Політика Скандали.Політика СБУ перевірить інтерв'ю Гордона з екс-ватажком "ДНР" Ігорем Гіркиним
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ перевірить інтерв'ю Гордона з екс-ватажком "ДНР" Ігорем Гіркиним

За словами співробітників СБУ та Офісу генерального прокурора, Гіркин наговорив багато зайвого

19 травня 2020, 00:42 comments2290
Поділіться публікацією:
СБУ перевірить інтерв'ю Гордона з екс-ватажком "ДНР" Ігорем Гіркиним

Заступник голови Офісу генерального прокурора Гюндуз Мамедов заявив, що сьогоднішнє інтерв'ю українського журналіста Дмитра Гордона з колишнім ватажком так званих формувань "ЛДНР" Ігорем Гіркиним підлягає ретельному вивченню правоохоронними органами. Про це повідомляє видання "Українська правда".

Так, за словами Мамедова, під час передачі були озвучені і оголошені відомості, які допоможуть слідству в Україні розібратися в винних осіб проти суверенітету і численних злочинів під час окупації Донбасу.

"Використання органами прокуратури та досудового розслідування інформації з інтерв'ю підозрюваних та обвинувачених осіб досить поширена світова практика. Такі інтерв'ю цінні додатковими фактажем, деталями. Наприклад, так звана "прокурор" Криму підтвердила, що їй відомо про підозру і кримінальне переслідування проти неї в Україні", — зазначив заступник генпрокурора.

Мамедов додав, що не виключається можливість, що в подальшому ця інформація стане предметом розгляду та розслідування серйозних порушень міжнародного гуманітарного права – військових злочинів і злочинів проти людяності, в тому числі в міжнародних судових інстанціях.

Мова йде про відомості, які свідчать про контроль і поставках зброї незаконним збройним формуванням з боку Російської Федерації.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дмитро Гордон зробив сенсаційну заяву про своє скандальне інтерв'ю з проросійським терористом Ігорем Гиркиным.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!