Головна Новини Політика Скандали.Політика Саакашвілі підтримав Гордона в скандалі через інтерв'ю з Гіркиним
commentss НОВИНИ Всі новини

Саакашвілі підтримав Гордона в скандалі через інтерв'ю з Гіркиним

Екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі назвав напад на журналіста Дмитра Гордона відлунням совкового минулого з метою обмежити свободу інформації і слова

19 травня 2020, 16:27 comments3913
Поділіться публікацією:
Саакашвілі підтримав Гордона в скандалі через інтерв'ю з Гіркиним

До резонансу, який в українському суспільстві виник на ґрунті виходу скандального інтерв'ю відомого журналіста Дмитра Гордона з злочинцем в міжнародному розшуку Ігорем Гіркиним, приєднався і голова реформ в Україні Михайло Саакашвілі. Колишній президент Грузії виступив на захист журналістських цінностей Гордона і розкритикував людей, які займаються його інформаційної цькуванням.

За словами Саакашвілі, Гордон виконав свій професійний обов'язок і вибір його співрозмовників ніяк не позначається на його громадянської позиції, оскільки він справжній патріот і допомагає слідству у звинуваченні найбільшого терориста перед його фактичним судом в Україні та Гаазі.

"Кому зашкодило те, що саме Гордон задав йому всі ті питання, які не могли задати інші? Звичайно, краще, щоб питання в цьому випадку ставив не журналіст, а відразу слідчий, але я думаю, що це все — шлях до з'ясування правди, до саморазоблачению терориста і викриття його господарів", — написав політик на своїй сторінці в Facebook.

Також він спростував всі звинувачення Гордона в його симпатії до ворогів України, пособничеству сепаратизму і розповів, як саме проявляється справжній патріотизм.

"Докоряти журналіста в тому, що він задає цікавлять суспільство питання самим неприємним людям і навіть нелюдам — це просто відголосок совкового минулого, яке вже не працює в сучасному світі. Любов до Батьківщини виражається в інших речах. Не в утисках свободи слова і перекритті засобів інформації. У сучасному світі перекрити інформацію неможливо. Головне, щоб у нас була інформація, щоб ми вміли її інтерпретувати і були тверді у наших переконаннях", — відзначив Саакашвілі.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що після виникнення скандалу Дмитро Гордон спробував виправдатися тим, що інтерв'ю з Ігорем Гіркиним, а також Наталією Поклонської, були проведені за сприяння органів СБУ в інтересах слідства, однак сама Служба таку інформацію спростувала.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!