Головна Новини Політика Скандали.Політика Мер Черкас звернувся до Зеленського у відповідь на "бандита"
commentss НОВИНИ Всі новини

Мер Черкас звернувся до Зеленського у відповідь на "бандита"

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко записав відеозвернення до президента Зеленського

20 травня 2020, 14:44 comments5876
Поділіться публікацією:
Мер Черкас звернувся до Зеленського у відповідь на "бандита"

Мер Черкас Анатолій Бондаренко відреагував на слова президента Володимира Зеленського, коли той сказав, що з бандитами за один стіл не сяде. Міський голова записав відеозвернення, яке опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Так, Бондаренко заявляє, що згадані президентом 19 кримінальних проваджень були заведені на нього за політичну діяльність.

"Ви говорите, що я мер-бандит? Всі ті кримінальні справи, які порушували проти мене, їх порушували за мої політичну діяльність, у тому числі і за те, що ви стали президентом", — стверджує мер.

Також міський голова Черкас поцікавився, де був Зеленський у 2013 і 2014 роках.

"Хотів би вас запитати, де ви були в 2013 і 2014 роках, коли я був на Майдані, виборював незалежність українського народу, коли ви танцювали на корпоративах?", — додав Бондаренко.

Нагадаємо, приводом для напруженості стала заява президента Зеленського, в якому він вказав на некоректну поведінку черкаського мера і нагадав, що проти Бондаренко порушено 19 кримінальних проваджень.

"Я не можу говорити про мера Черкас. Як говорити, якщо місцевий голова має 19 кримінальних проваджень? Хто це? Я за один стіл з такими бандитами не сяду. Його обрали – це народ, це право народу України, будь ласка, вибирайте бандитів, якщо хочете", — заявив президент.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!