Головна Новини Політика Скандали.Політика Лідерів "ОПЗЖ" можуть притягнути до відповідальності за держзраду
commentss НОВИНИ Всі новини

Лідерів "ОПЗЖ" можуть притягнути до відповідальності за держзраду

Мова йде про торішню поїздку голів партії "ОПЗЖ" Юрія Бойка та Віктора Медведчука до Москви на зустріч з президентом Росії

25 травня 2020, 17:22 comments11276
Поділіться публікацією:
Лідерів "ОПЗЖ" можуть притягнути до відповідальності за держзраду

Сьогодні Печерський районний суд Києва зобов'язав Офіс генпрокурора внести відомість щодо лідерів партії "Опозиційна платформа — За життя" за фактом їх можливих дій, які можна розцінювати як державну зраду. Про це повідомила народний депутат від фракції "Голос" Соломія Бобровська на своєму Facebook.

Мова йде про кількох зустрічах у Москві, які Юрій Бойко та Віктор Медведчук проводили з президентом Росії Володимиром Путіним і депутатами Держдуми.

"Сподіваюся, всі пам'ятають, як ОПЗЖ каталися в Москву на особисті зустрічі з Путіним і депутатами Думи? Ну ось, за 24 години очікуємо від ОГП номер виробництва. Ну і звичайно, ефективного розслідування", — зазначила Бобровська в повідомленні.

Також вона додала, що під час засідання суддя вказала на явне свідчення ознак злочину в даному процесі, а значить, є висока ймовірність, що підозри опозиційним політикам можуть завершитися реальної кримінальної відповідальністю.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що нардеп від фракції "Голос" Сергій Рахманін розкритикував президента Володимира Зеленського за зневажливе ставлення на адресу парламентаріїв.

"Зеленський чомусь сприймає вищий законодавчий орган, який називається Верховна Рада, як якийсь додаток до Офісу президента. Точно таке ж відношення він транслює і на Кабінет міністрів на диво. Я йому чемно рекомендував подивитися Конституції; він колись казав, що він її читав — ну, дай Бог", — сказав Сергій Рахманін.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!