Головна Новини Суспільство події За відкриття ломбардів у Львові брали хабар у 10 тис. доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

За відкриття ломбардів у Львові брали хабар у 10 тис. доларів

Зловмисника затримали під час отримання грошей

1 серпня 2019, 13:18 comments1004
Поділіться публікацією:
За відкриття ломбардів у Львові брали хабар у 10 тис. доларів

У Львові затримали представника однієї фінансової компанії, який за видачу документів для функціонування ломбардів вимагав 10 000 доларів США. Чоловіка впіймали під час отримання грошей, передає прес-служба Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

Як зазначається, представника компанії затримали вчора, 31 серпня. В цілому, він займався наданням фінансових послуг та будівництвом.

"Як встановили правоохоронці, працівник вимагав від підприємця 10 тис. доларів США за сприяння в отриманні ліцензії необхідної для роботи ломбардів. Зловмисник був затриманий під час отримання частини неправомірної вигоди в розмірі 5000 доларів", — йдеться в повідомленні.

Проти зловмисника вже відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369-2 Кримінального кодексу України (зловживання впливом). Йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.
Раніше, видання "Комментарии" повідомляло, що до Богдана приходили від "наглядача" Києва з пропозицією "пиляти гроші" столиці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!