Головна Новини Суспільство події Запорізьку область накрила пилова буря
commentss НОВИНИ Всі новини

Запорізьку область накрила пилова буря

Пилова буря вирувала протягом декількох годин

11 серпня 2019, 09:35 comments3615
Поділіться публікацією:








Запорізьку область накрила пилова буря

 У суботу, 10 серпня, Запорізьку область накрили пилові бурі. Пилова буря розігнало натовп відпочиваючих з Азовського узбережжя Кирилівці і люди кинулися ховатися в приміщення, а потім величезна хмара пилу поширилося по Акімовському району області. Відео розмістив РИА Мелітополь.

У першій половині дня буря налетіла на курортну Кирилівку. Потім ураган налетів на Якимівський район Запорізької області – величезні маси піску, пилу і грунту піднялися на кілька метрів і накрили одразу кілька населених пунктів.

Пильна стихія вирувала протягом кількох годин.


Як раніше повідомляло видання "Коментарі", все наукові експерименти на марсохід Opportunity припинені. 10 червня шторм на Марсі посилився і охопив територію, що перевищує за площею Північну Америку. Стихія розбушувалася на кратері Індевор, вона заважає проникненню сонячних променів і позбавляє апарат джерела енергії для роботи. Існує загроза, що він повністю розрядиться і втратить зв'язок з Землею. У неділю апарат вийшов на зв'язок. Тим не менш, загроза припинення роботи марсохода зберігається у разі, якщо доведеться дуже довго чекати ясної погоди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://ria-m.tv/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!