Головна Новини Суспільство події У Дніпрі вантажівка зіткнулася з "швидкої": багато постраждалих
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпрі вантажівка зіткнулася з "швидкої": багато постраждалих

Вантажівка зіткнулася з "швидкої" у Дніпрі

11 серпня 2019, 13:21 comments2135
Поділіться публікацією:
У Дніпрі вантажівка зіткнулася з "швидкої": багато постраждалих

У Дніпрі в результаті зіткнення вантажівки з легковиком швидкої допомоги постраждали п'ять осіб. Про це повідомляє прес-служба поліції міста.

За попередніми даними правоохоронців, водій вантажівки Mercedes-Benz перетинаючи на зелене світло перехрестя вул. Байкальської та вул. Академіка Образцова допустив зіткнення зі "швидкої", яка рухалася на червоний сигнал світлофора з включеними проблисковими маячками та сигналізацією.

Відзначається, що в результаті дорожньо-транспортної події постраждали п'ятеро пасажирів автомобіля швидкої допомоги. Серед постраждали 4 жінки. Всі були госпіталізовані в міську лікарню.

"Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами)", — додали в поліції.

picture


picture

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", 10 серпня в ДТП на трасі Київ-Харків загинула відома харківська балерина Світлана Ісакова. Трагедія сталася у Великобагачанському районі Полтавської області вночі. На 277 км автодороги М-03 Київ-Харків-Довжанський між селами Білоцерківське і Коноплянка, 26-річний водій автобуса "СЕТРА 317" зіткнувся з мікроавтобусом марки VolkswagenLT 35. У результаті аварії на місці загинув 44-річний пасажир мікроавтобуса, а 31-річна пасажирка від отриманих тілесних ушкоджень померла в лікарні. Загиблою виявилася харків'янка Світлана Ісакова — провідна солістка балету театру "Схід Opera".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!