Головна Новини Суспільство події Адвокат заявив про погіршення здоров'я Бекірова
commentss НОВИНИ Всі новини

Адвокат заявив про погіршення здоров'я Бекірова

Бекіров не може встати з ліжка

14 серпня 2019, 06:15 comments2221
Поділіться публікацією:
Адвокат заявив про погіршення здоров'я Бекірова

Адвокат Олексій Ладен не зміг 13 серпня відвідати в СІЗО свого підзахисного політв'язня Едему Бекірова. Про це повідомляє "Кримська солідарність".

Причиною цього стало різке погіршення здоров'я Бекірова, а саме — защемлення нерва в хребті, через що він не може встати з ліжка.

"В цей раз напад викликаний тим, що його звозили в "комфортних" умовах автозаку в "Верховний суд" Криму на профанацію продовження Варти. Якщо це не тортури, то що тоді тортури?" — заявив адвокат.

Крім того, дочка політв'язня Елеонора Бекірова також впевнена, що погіршення здоров'я спровоковано останнім засіданням суду, коли він довгий проміжок часу був позбавлений води, а також необхідних для його стану здоров'я умов.

"Я боюся навіть уявити, що станеться, якщо його повезуть в таких умовах у Красноперекопський район Криму. Це близько двох годин шляхи! Ми, в терміновому порядку передали йому знеболюючі препарати. Але це лише ситуативне рішення проблеми", — сказала дочка Бекірова.

 Як повідомляв портал "Коментарі", суддя так званого Верховного суду Криму Михайло Соболюк продовжив Едему Бекіров термін утримання під вартою до 11 жовтня 2019 року. На судовому засіданні адвокати Олексій Ладен і Іслям Веліляєв клопотали про зміну запобіжного заходу Едему Бекірова на домашній арешт. Адвокати, зокрема вказували на те, що хвороба Бекірова входить у перелік захворювань, що перешкоджають утримання в СІЗО, про що свідчить медичне підтвердження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!