Головна Новини Суспільство події На київській Русанівці виявили вбиту жінку
commentss НОВИНИ Всі новини

На київській Русанівці виявили вбиту жінку

У Києві в Русанівському каналі знайшли тіло вбитої жінки

17 серпня 2019, 00:34 comments3109
Поділіться публікацією:
На київській Русанівці виявили вбиту жінку

У Києві в Русанівському каналі виловили розчленоване тіло убитої жінки. Про це з місця подій повідомляє "Київ оперативний".

Повідомляється, що тіло було знайдено увечері в п'ятницю, 16 серпня, в Русанівському каналі.

"Прямо зараз на Русанівці, в каналі, виявлений розчленований труп невідомої жінки. На місці вже працюють правоохоронці", — йдеться в повідомленні.

Деталі події поки невідомі.

У коментарях під публікацією користувачі відзначають, можливо, це киянка Ірина Клипкова, яку два дні тому розшукували в мережі, і частини тіла, розкидані в чорних пакетах, її. За деякими даними, вбиту вже впізнали.

"Якраз шукали за групами в ці дні жінку, яка не повернулася додому на Русанівці. Завівся в районі маніяк, варто бути дуже всім обережними: жінкам і дітям не виходити без супроводу з настанням сутінків", — написала Софія Карат.

Інформацію підтвердив і депутат Київради Олесь Маляревич. Він стверджує, що це труп дійсно зниклої жінки, а вбивцю вже затримали. Хто саме підозрюється у цьому злочині, поки невідомо.

 Як раніше повідомляло видання "Коментарі", 29 липня на залізничному вокзалі Франкфурта-на-Майні 40-річний чоловік зіштовхнув на рейки перед поїздом хлопчика і його матері, жінці вдалося врятуватися, однак дитина отримав смертельні травми. Зловмисник намагався зіштовхнути на рейки ще однієї людини, але йому це не вдалося. Після цього чоловік спробував втекти, проте його ще до прибуття поліції затримали перехожі неподалік від вокзалу. Правоохоронці допитали зловмисника, проте інформації про мотиви вчинку 40-річного чоловіка поки немає. Як повідомила прес-секретар поліції Франкфурта Ізабель Нойман, за попередніми даними, потерпілі і підозрювані не були знайомі. Затриманий — громадянин Еритреї. Деталі злочину встановлюють.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!