Головна Новини Суспільство події На Одещині оголосили траур по загиблих у «Токіо Стар»
commentss НОВИНИ Всі новини

На Одещині оголосили траур по загиблих у «Токіо Стар»

Жертвами трагедії стали 9 людей

17 серпня 2019, 22:51 comments2892
Поділіться публікацією:
На Одещині оголосили траур по загиблих у «Токіо Стар»

У неділю, 19 серпня, в Одеській області оголошено жалобу за загиблими під час пожежі в готелі "Токіо Стар".

Відповідне розпорядження видала в. о. голови Одеської обласної державної адміністрації Світлана Шаталова, яке оприлюднене на сайті Одеської ОДА.

"У зв'язку з трагедією, яка сталася в місті Одесі 17 серпня 2019 року і призвела до загибелі людей, оголосити 18 серпня 2019 року в області днем жалоби за загиблими", — йдеться в розпорядженні.

Згідно з розпорядженням, органи державної влади, місцевого самоврядування, державні підприємства, установи та організації мають приспустити Державний прапор України.

picture

Як повідомляло видання "Коментарі", в ніч на 17 серпня в Одесі сталася пожежа в готелі Токіо Стар, в результаті чого загинули вісім людей, ще 10 осіб були госпіталізовані. Всього з місця події було евакуйовано 150 осіб. У пожежі постраждали два іноземця та одна дитина. Пізніше на місці пожежі було знайдено ще одне тіло.

Також стало відомо про те, що поліція розглядає три версії причин пожежі. Держбюро розслідувань у зв'язку з пожежею порушило кримінальне провадження щодо працівників ДСНС за фактом службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки.

Зазначимо, що власником одеського готелю "Токіо стар" є підприємець і активіст Вадим Чорний, який також є позаштатним радником мера міста Геннадія Труханова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!