Головна Новини Суспільство події Власник згорілого готелю "Токіо Стар" затриманий прокуратурою
commentss НОВИНИ Всі новини

Власник згорілого готелю "Токіо Стар" затриманий прокуратурою

У пожежі готелю Вадима Чорного згоріло заживо 9 людей

18 серпня 2019, 16:44 comments2631
Поділіться публікацією:
Власник згорілого готелю "Токіо Стар" затриманий прокуратурою

В Одесі затримали Вадима Чорного — власника одеського готелю "Токіо Стар", де в ніч на суботу в результаті пожежі загинули щонайменше дев'ять осіб. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Одеської області в Facebook.

"Прокуратура готує (Вадиму Чорному. — ред.) підозра за фактом порушення вимог пожежної безпеки в готелі, що спричинило загибель дев'яти осіб (ч.2 ст.270 КК України) і клопотання про обрання запобіжного заходу", — йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, видання "Коментарі" повідомляло про те, що в ніч на 17 серпня в Одесі сталася масштабна пожежа в готелі "Токіо Стар". У пожежі загинуло 9 людей і більше 10 осіб отримали опіки і отруєння продуктами горіння. Президент України Володимир Зеленський заявив, що особисто простежить за настанням відповідальності щодо власника сумнозвісної готелю, яка серед самих одеситів здобула славу кубла. Як повідомили співробітники Госбюро розслідувань, пожежа виникла внаслідок порушення вимог пожежної безпеки. На момент виникнення пожежі в приміщенні готелю працювало 270 готельних номерів, з будівлі було евакуйовано 136 осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!