Головна Новини Суспільство події Гройсман ініціював перевірки по готелям України через трагедію в "Токіо Стар"
commentss НОВИНИ Всі новини

Гройсман ініціював перевірки по готелям України через трагедію в "Токіо Стар"

Також глава уряду вимагає покарання для всіх винуватців одеського пожежі

18 серпня 2019, 22:28 comments2022
Поділіться публікацією:
Гройсман ініціював перевірки по готелям України через трагедію в "Токіо Стар"

В Україні пройде ряд перевірок місць для відпочинку, перш за все це будуть готелі і санаторії після трагічної пожежі в одеському готелі "Токіо Стар", який забрав життя дев'яти постояльців. Про це на своїй сторінці в Facebook написав прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

"Спасибі рятувальникам, які самовіддано боролися з вогнем і все ж врятували з пастки людей. Доручаю негайно почати масштабні перевірки місць відпочинку людей — перш за все готелів і санаторіїв", — зазначено в повідомленні глави уряду.

Володимир Гройсман також додав, що власники і керуючі місцями для відпочинку, де не передбачені всі протипожежні заходи, повинні вже понести за це адміністративну відповідальність, щоб припинити потенційні трагедії в майбутньому.

Нагадаємо, в ніч на 17 серпня, в Одесі сталася сильна пожежа в готелі "Токіо Стар", який має сумнівну славу і номера за дуже низькими цінами. У момент загоряння в будівлі колишнього трамвайного депо, де в більшості номерів немає навіть вікон, знаходилося 200 чоловік-постояльців, в тому числі і персонал. Власником даного закладу є підприємець Вадим Чорний, який, за інформацією місцевих ЗМІ, є позаштатним радником і соратником скандального мера Одеси Геннадія Труханова.

Важливо відзначити, що сам президент України Володимир Зеленський відразу зробив заяву з приводу цієї трагедії і висловив співчуття родичам загиблих. Глава держави окреслив, що простежить, щоб покарання для винних у пожежі, що сталася вночі в Одесі, відповідало нормам закону.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!