Головна Новини Суспільство події Власник одеського готелю-погорільця написав Зеленському лист, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Власник одеського готелю-погорільця написав Зеленському лист, - ЗМІ

Відверте послання голові держави Вадим Чорний зробив в стінах СІЗО

19 серпня 2019, 07:38 comments3050
Поділіться публікацією:
Власник одеського готелю-погорільця написав Зеленському лист, - ЗМІ

Власник згорілого в ніч на 17 серпня готелю "Токіо Стар" в Одесі Вадим Чорний написав письмове звернення до президента України Володимиру Зеленському після свого затримання прокуратурою в порядку кримінально-процесуального провадження. Текст листа вранці 19 серпня опублікувала "Думська".

За словами автора, його затримання пов'язане з заявою Зеленського про те, що відповідальність за подію лежить на власнику готелю.

Як написав автор зі стін слідчого ізолятора, в підозрі, яку склав слідчий у справі про пожежу в готелі "Токіо Стар", не вказано жодного порушення адміністрації готелю.

"Пане президенте, я не міг прочитати ваш пост, в якому ви вимагали посадити мене до в'язниці. Коли ви писали його, мене вже затримали. Після двох діб без сну і доби без води слідчий намагався витрусити з мене хоч щось для звинувачення. Тому що у нього не було нічого, крім вашого поста і бажання вислужитися перед вами", — йдеться у зверненні Вадима Чорного.

У листі зазначено, що протипожежна сигналізація була виведена на пульт охоронної фірми "Карабинер", з якою готель уклав раніше угоду. Чорний зазначив, що автоматика послала сигнал на пульт охоронної компанії "Карабинер", коли почалася пожежа, проте охоронна компанія не викликала рятувальників.

"Компанія не викликала пожежників. Коли поліцейські намагалися оглянути пульт "Карабінеру", їх не пустили. Мої співробітники дзвонили в МНС (ДСНС -прім.ред), виводили гостей, і тільки після цього дзвінка приїхали пожежники. Тільки через 40 хвилин пожежні увійшли в кімнату ", — зазначено в листі.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв про те, що в страшній пожежі в готелі "Токіо Стар" загинуло 9 осіб і ще 10 отримали серйозні опіки і отруєння продуктами горіння. Поліція відкрила кримінальне провадження за трьома версіями того, що сталося, проте пізніше повідомила, що підтвердилася лише одна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!